=

Otthon-Lakberendezés

Ünnepi hangulat virágokkal

Ha a téli ünnepekre és azokhoz tartozó dekorációra gondolunk, talán nem a virágok jutnak eszünkbe először, hiszen a tél nem a burjánzó növényvilág időszaka. Viszont ha nyitott szemmel járunk, könnyedén találhatunk olyan növényeket, amelyek ebben az évszakban is elérhetőek.

Az első, és talán legkézenfekvőbb megoldás az örökzöldekkel való dekoráció. Fenyőágak segítségével számtalan lehetőségünk van a díszítésre. Készíthetünk például koszorút a bejárati ajtóra, amelyet szárított naranccsal, apró díszekkel könnyen karácsonyi hangulatúvá alakíthatunk. Így már a házba való belépéskor ünnepi hangulatban érezhetjük magunkat. További lehetőség, ha a fenyőágakat virágcserépbe vagy balkonládába tesszük más ünnepi dekorációs elemekkel együtt, így nagyon gyorsan, idő és energiatakarékosan alakíthatjuk ki az évszaknak megfelelő díszítést.

Nem érdemes elfelejtkezni természetesen az adventi koszorúról sem. Ez is hangulatosabb lesz, ha növényekkel, különféle termésekkel dekoráljuk. Hogy biztosak legyünk benne, a gyertyákról lecsöpögő viasz nem tesz kárt bútorainkban, tegyünk alá méretben megfelelő virágcserép alátétet.

Ha idén szeretnénk egy kicsit elszakadni a hagyományos díszítéstől, a fenyőágak használata mellett tegyünk cserépbe vagy vázába hófehér vagy piros virágokat. Ezekkel a karácsonyi színekkel pompás hangulatot varázsolhatunk otthonunkba, nem beszélve arról, hogy gyorsan és olcsón megoldhatjuk az egyedi dekorációt. Ebben az évszakban is elérhető virágok például az orchidea, a gerbera és a mikulásvirág.

Érdemes tehát bátran használni a növények adta lehetőségeket a téli időszakban is, hiszen ezekkel bármely évszakban, így télen is könnyen különleges, otthonos hangulatúvá tehetjük otthonunkat. Ha Ön is szeretne igazán esztétikus kiegészítőket, például virágcserepet, balkonládát, növényládát vásárolni a dekorációhoz, keresse fel a www.bandyplastics.hu weboldalunkat! Ha pedig további kérdése akadna termékeinkkel kapcsolatban, kollégáink örömmel segítenek Önnek a 17:00 és 20:00 óra között hívható +36 70 594 5105-ös telefonszámon vagy az info@bandyplastics.hu e-mail címen!