=

Karrier

Ünnepnap közeleg? Kedveskedjen reklámédességgel!

A reklám napjaink részét képezi – mindenhol jelen van, de vajon tudjuk-e valódi jelentését és rendeltetését? Mint azt tudjuk, a reklám egy kommunikációs eszköz, a hirdetés egy fajtája, mely ösztönzésre irányul egy bizonyos termék, vagy szolgáltatás igénybevételére, emellett pedig alkalmazható különböző célokra, cégek és márkák hirdetésére. A reklámnak számtalan fajtája létezik, a nyomtatott verziótól kezdve a digitálisig, illetve lehet fizetett vagy ingyenes, de a cél mindig ugyanaz: a figyelemfelkeltés!

Ez utóbbinak köszönhetően korunk legelterjedtebb reklámozási perspektívája a reklámajándék, melynek segítségével sokkal nagyobb réteg megszólítható, és szinte észrevétlenül megfogható, továbbá jótékonysági szerepet is betölt,így különböző események és alkalmak esetén kiválóan alkalmazható, legyen szó karácsonyról, nőnapról vagy bármilyen más ünnepről.

Akármilyen ünnepnap is közeleg, egy dolog biztos: meglepetéssel kell készülnünk, és hát persze mivel mással, ha nem valami különlegessel. A reklámédesség tökéletes opció ennek kivitelezésére, nem mellesleg számtalan előnye létezik:

  • Tökéletesen alkalomhoz, illetve személyre szabható.
  • Nagy mennyiségben előállítható.
  • Kiváló ajándékozási forma.
  • Remek figyelem-felkeltési funkciókkal rendelkezik.
  • Finom.

A reklámédesség több kivitelben áll rendelkezésünkre: akár kisebb kiszerelésben, akár komplett ajándékdobozként is adható. Kiváló dizájnokkal is ellátható, főként a csomagolás, emellett pedig bizalmat és szimpátiát kelthetünk vele az ajándékozott félben. Ízesítésekben is roppant széleskörű a választék, így biztosan mindenki megtalálhatja a számára kedvezőt!

Kedveskedjen Ön is meglévő, illetve új, vagy leendő ügyfelei számára reklámédességgel! A minőségi és egyedülálló kivitelezésért forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.dualreklam.hu-ra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal telefonon, a 06/1-410-26-72-es számon, vagy e-mailben, a dual@dualreklam.hu címen!