=

Életmód

Váljon sikeressé az élet minden területén!

Mindenki szeretne sikeres lenni, és bárki el is érheti, mind az üzleti, mind a magánéletben, hiszen nem a társadalmi és vagyoni helyzettől függ, hanem a belső tartáson alapul, a siker belülről fakad. Ahhoz, hogy a megálmodott siker valósággá váljon, tudnia kell élete legalapvetőbb kérdéseire a választ.

A sikeres emberek olyan célokat tűznek ki maguk elé, amelyek reálisak, adott élethelyzetben megvalósíthatóak, és képesek küzdeni is. Cselekedeteikben teljes mértékben feltérképezik, és kihasználják a képességeiket. Legfontosabb az, hogy a cél megfogalmazása után tenni kell a megvalósítás érdekében. Fontos, hogy minden ember megismerje a saját erősségeit és gyengeségeit, ezután megtanulja szeretni a pozitív tulajdonságait, a negatívakat pedig próbálja megváltoztatni, vagy elfogadni. Ez az önmegismerésre és kibontakozásra serkentő magatartásmód és gondolkodás a sikeres párakapcsolatok alapja is. Ha ezen az úton segítségre van szüksége, kérheti párkapcsolati pszichológus, terapeuta tanácsát, akár egyénileg, akár csoportos párterápia vagy családterápia során, a problémától vagy élethelyzettől függően.

A folyamatos, pozitív, de apró változások könnyen rávezetnek arra az útra, amelyen kitartóan haladva elérhetjük célunkat.

A BalanceMED3 életfilozófiája, hogy minden ember számára megadatott az a szabadság, amely szerint lehetősége van megtalálni a belső egyensúlyt. A célok megfogalmazásával és a harmónia fenntartásával a nehéz terhek jelenléte ellenére sikerülhet egészséges, örömteli életet élnie.

A www.balancemed3.hu weboldalunkon információkat talál szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Kiemelt figyelmet fordítunk a különböző pszichológiai problémákkal küszködő emberek segítésére pár-és családterápiával, gyermekpszichológus, párkapcsolati pszichológus közreműködésével. Saját pszichológiai rendelővel rendelkezünk, ahol többféle módszerrel, a különféle igényeknek megfelelően, a lehető leghatékonyabb megoldással fogadjuk klienseinket. Gyermekek és felnőttek számára is segítséget nyújtunk.

A BalanceMED3 különböző igényekre szabott szolgáltatása a következőkben egyedi:

  • személyközpontú pszichoterápia egyénileg
  • csoportmódszerek párok és családok részére
  • magas szakmai színvonal
  • segítség minden korosztály számára

Találjon egyensúlyra élete különböző területein is, kérje tanácsunkat!

Jelentkezzen az első személyes beszélgetésre telefonon a 06-1-780-0120 – as számon! Kérdéseivel bátran keresse munkatársainkat az info@balancemed3.hu címen!