=

Otthon-Lakberendezés

Vásárlása mellé szeretne hasznos tanácsokat is kapni? – Válassza a Szamira függönyszalont!

Ma már sok helyen bárkiből lehet eladó, előképzettség nélkül is. Ez azért hátrány, mert régebben a kereskedelmi dolgozók értettek is ahhoz a termékhez, amit árulnak, így a vásárlás mellé tanácsadás is járt, annak érdekében, hogy az ideális terméket válassza ki a fogyasztó. Napjainkban sajnos ritkább az a szituáció, amikor javaslatot kaphatunk egy-egy áru esetében. Jó, hír, hogy a Szamira függönyszalon igyekszik ezt az űrt betölteni!

Az ideális lakástextília kiválasztása valójában igazi tortúrával jár, aki nem tapasztalt e téren, könnyen hozhat rossz döntést a vásárlás során. A Szamira függönyszalonban a kezdetektől vezetjük a helyes úton kedves vásárlóinkat, és gondoskodunk arról, hogy a legjobbat nyújtsuk minden téren. Nemcsak kereskedelemmel foglalkozunk, hanem tanácsadással is, így a vevő megtapasztalhatja, hogy az eladói szakma valójában összetett, és ahhoz, hogy kiváló üzleteket köthessünk vásárlóinkkal, és vissza is térjenek hozzánk, valódi szakértelemre van szükség a termékek eladásához. Szolgáltatásainkba beletartozik a tervezés is. Meghallgatjuk a vásárló igényeit a megálmodott lakástextíliával kapcsolatban, és ahhoz igazodva többféle megoldást kínálunk. Ha a döntés megszületett, elkezdődhet a termék legyártása.

Szamira függönyszalonunk nemcsak lakástextília értékesítéssel foglalkozik, hanem a szakszerű felszerelésükkel is, valamint tervezéssel! Nagyon sok vásárló bajban van a vétel után, mert kellő tapasztalat nélkül nem tud profi módon felszerelni egy függönykarnist, mi viszont, ha szükséges, vásárlás után sem engedjük el a vevő kezét! A lakástextíliák, sötétítők terén bármilyen kérdéssel fordulhat hozzánk! Az évek során mindig arra törekedtünk, hogy szolgáltatásaink és termékeink kínálatát bővítsük, ezen napjainkban is folyamatosan dolgozunk.

Ha vásárlása mellé hasznos tanácsra van szüksége lakástextíliák terén, akkor válassza a Szamira Bt.-t! Tevékenységünkről bővebben honlapunkon a www.szamirafuggony.hu címen tájékozódhat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-977-7988-as számon, vagy írjon e-mailt az info@szamirafuggony.hu címre!