=

Otthon-Lakberendezés

Vászonfotó: családi galéria a falon

Az otthonunk csinosítgatása egy soha véget nem érő folyamat, hiszen mindig találunk valami olyan díszítő elemet, kiegészítőt, bútort, ami kifejezi egyéniségünket, beleillik a lakás stílusába vagy kiegészíti az addigi összképet. Manapság nem könnyű olyan dekorációt találni, ami ezeknek a feltételeknek maradéktalanul eleget tesz. Hiába keresik sokan az egyedi dolgokat, mégis nagy kereslet van a sokadik untig ismert művészeti reprodukciókra.

 

Ennek nem kell így lenni, és egy kis fantáziával, valamint némi technikai segítséggel minden lakás fala teljesen egyedivé varázsolható. A vászonképek hallatán talán sok embernek a festmények jutnak eszébe, és rögtön valamilyen méregdrága olajfestmény jelenik meg a szemük előtt. A modern kor vászonképeit azonban nem a festők vetik vászonra, hanem a családok, barátok, párok készítik. Ehhez pedig nem kell több éves művészeti egyetem, festék, de még tehetség sem. Ami szükséges hozzá az nem más, mint néhány nagy becsben tartott fotó és egy megbízható nyomdai berendezés.

 

A bögrére nyomtatható képek kora lejárt, helyette ma már a vászonfotó a divatos. Egy-egy szép emléket megörökítő fotót nem kell többé a fényképalbumban őrizgetni vagy folyton előásni a számítógép memóriájának mélyéről, hiszen minden nap gyönyörködhetünk benne saját otthonunk falain.

 

A vászonképek elkészítését bízza hozzáértő kezekre, és látogasson el a www.dekor-varazs.hu weboldalra! Akassza falra legkedvesebb fotóit vászonkép formájában, és tegye még meghittebbé otthonát egy egyedi, nagyméretű fotóval. A méretet Ön határozza meg, szakembereink pedig kiváló minőségben, profi kidolgozásban, gyorsan és kedvező áron elkészítik Önnek otthona legújabb díszét. A vászonfotó ajándékba is kiváló, hiszen egyedi, kreatív és garantáltan személyre szóló meglepetés! Részletekért és árajánlatért keressen minket bátran az info@dekor-varazs.hu e-mail címen, illetve hétköznapokon 9 és 16 óra között a 06  20 / 421 62 72-es, munkaidőn kívül a06 20 499 99 88-as telefonszámon!