=

Otthon-Lakberendezés

Védekezzen a penész ellen hatékonyan!

Nem is gondolnánk, hogy a penészesedés mennyi háztartást érint. Sokan azt hiszik, hogy a megfelelő szigetelés mellett nem okozhat problémát számukra ez a jelenség, azonban a penész kialakulásáért, a körülményektől függetlenül a magas és állandó páratartalom felel. Tehát, ha egy lakásban vagy házban 72 órán át 75% feletti páratartalom van, a penészesedés folyamata megkezdődik.

És bizony, ahol egyszer kialakul a penész, ott csak komoly erőfeszítések árán szüntethető meg ez a probléma. A penészmentesítés többféle módon is történhet.

  • Falpenész elleni szerekkel – ezek általában inkább a megelőzésben vesznek szerepet, de vannak közöttük olyan termékek is, melyek a kezelésben is alkalmazhatóak. A különböző gombaölő falfestékektől kezdve, egészen a mélyalapozókig terjed a skála
  • Falkezelő-szerek – ide azok a vegyszerek sorolhatóak, melyek a kialakult probléma kezelésében vesznek részt. Különböző lúgosítók és izolálók

A penészmentesítés legfőbb feladata, hogy megszüntesse a kialakult problémát, és megelőzze az újbóli kialakulását.

Fontos tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy a penészeknek léteznek mérgező verzió is, melyek súlyos légzőszervi megbetegedések kialakulásához vezethetnek. Pontosan ezért szükséges a probléma kezelésének megkezdése mielőbb! A penészesedés jelei általában jól láthatóak, sötétzöldes vagy feketés foltokban jelennek meg a falakon, csempéken vagy akár az ablakok környékén, emellett pedig szaguk is igen jellegzetes.

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik penészmentesítésben, és a piac legkiválóbb szereivel dolgozunk! Számunkra fontos az eredményesség, és az ügyfeleink elégedettsége, ezért széles termékkínálattal várunk mindenkit, részletes leírásokkal, hogy az adott problémára célzott megoldást nyújthassunk! Látogasson el honlapunkra, a www.euro-higienia.hu-ra, és tekintse meg ajánlatainkat! Ha kérdés merülne fel Önben, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akár e-mailben az info@euro-higienia.hu címen, akár telefonon a 06-1-383-8367-es számon.