=

Karrier

Vegyen részt Tanévindító Konferenciánkon!

Habár a vakáció még épp, hogy csak elkezdődött, a gyerekek most vágtak neki a nyárnak, és az iskola is bezárta kapuit, nem is olyan sokára ismét új tanév kezdődik. A szeptember hamarosan újra eljön, amit nem árt felkészülten várnia minden pedagógusnak. Vegyen részt Tanévindító Konferenciánkon, és fogadja osztályát szeptemberben teljesen felkészülten és tökéletesen tájékozottan!

A Tanévindító Konferenciát augusztus 23-án rendezzük meg a MOM Kulturális Központban, ahol számos hasznos program segíti majd a pedagógusokat az új tanévvel kapcsolatban. Mire számíthat az, aki megjelenik ezen a konferencián? Először is nélkülözhetetlen információk birtokába jut, aminek köszönhetően az új tanév gördülékenyebben indulhat majd! Az egynapos Tanévindító Konferencián minden pedagógus különböző előadásokon szerezhet naprakész információkat. Főbb témáink közé tartozik majd a változó jogszabályok, az aktuális változások, fontos kérdések és a tanévkezdő intézményvezetői feladatok. Mindezekről olyan neves szakmai előadóktól értesülhet közvetlenül, mint Petróczi Gábor, Dr. Gáspárné Dr. Szokol Márta, Farkasné Egyed Zsuzsanna, Dr. Gera Tibor és Gilicze Zoltán.

Gondoljon bele, hogy mennyivel könnyebb lesz szeptemberben, az első tanítási napon átlépni az iskola és az osztályterem küszöbét annak tudatában, hogy mindenre maximálisan felkészült. Tájékozódjon, tegye fel kérdéseit az Országos Tanévindító Konferencián, és cseréljen tapasztalatokat a résztvevő kollégákkal!

A www.raabe.hu honlapon minden fontos információt megtalál a Tanévindító Konferenciával kapcsolatban, illetve jelentkezését is leadhatja egyszerűen, online. Amennyiben szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, ne habozzon felkeresni minket a feltüntetett elérhetőségeink egyikén. Hívja a  06-1-320-0750-es, vagy a 06-1-320-8632-es telefonszámokat, illetve üzenetet is írhat a raabe@raabe.hu e-mail címre! Szeretettel várjuk augusztus 23-án a Tanévindító Konferencián!