=

Karrier

Vezesse üzletét felkészülten, kiváló vendéglátó programmal!

Hamarosan megnyitja új üzletét, amihez szüksége van a lehető legmegbízhatóbb eszközökre? A vendéglátó program kiemelt szerepet tölt be, ennek minőségén múlhat az átláthatóság, a pontosság és a gyorsaság is. Könnyen kezelhető, ugyanakkor hatékony vendéglátó szoftverrel jelentős változást érhet el, és sikerre számíthat.

Étterem, szálláshely, és más hasonló létesítmények működtetése során hajlamosak vagyunk minden területen a lehető legolcsóbb eszközöket használni. Egy ideig lehet, hogy előnyünkre válik, viszont egyre több nehézséggel állhatunk szemben. Minél több vendégünk van, és minél szélesebb a szolgáltatási körünk, annál nehezebb nyilvántartani a munkafolyamatokat. Ebben van segítségünkre a vendéglátó program. Akár új üzletet nyitunk, akár fejlesztést tervezünk, egy jól összeállított, egyéni igényeink szerint működő vendéglátó programmal nagyon sokat segíthetünk saját és kollégáink munkáján, sőt, látogatóink is elégedettebbek lesznek, hiszen rövidebb idő alatt mehet végbe minden tranzakció, és hamarabb nyújthatunk információt bármilyen kérdésre. Nem kell folyamatosan jelen lennünk, amikor munkavállalóink dolgoznak, megszabadulhatunk a különféle táblázatok vezetésétől, és az elszámoltatás is egyszerűbbé válhat; tehát több szempontból is érdemes egyedi vendéglátó szoftvert alkalmazni!

Megbízható, gyors és pontos vendéglátó szoftver használatára adunk lehetőséget a Stand-Mágus Kft. munkatársaiként. Tisztában vagyunk vele, hogy nincs két egyforma vendéglátóegység, ezért személyre szabott vendéglátó programot biztosítunk. Annak megfelelően állítjuk be a vendéglátó program kezelési felületét, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat nyújt és milyen típusú tranzakciók mehetnek végbe. Egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát, hatékony rendszert vehet igénybe, ezzel nagymértékben megkönnyítheti mindennapjait, és sokkal precízebben végezheti minden kollégája a munkát. Tudjon meg többet a nálunk megrendelhető vendéglátó szoftver előnyeiről és tevékenységünkről a www.vendeglato-szoftver.hu internetes oldalunkon!

Támogassa munkavállalóit a precízebb és gyorsabb munkavégzésben, használjon Ön is vendéglátó programot! Jelezze felénk igényét és tegye fel kérdéseit a 06-70-650-1339-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@ettermiprogram.hu e-mail címünkre!