=

Karrier

Visszatérő vendégek kulcsa – Gyermekek szívének megnyerése

Frázis, de igaz, hogy ha a gyermek jól érzi magát egy szállodában, akkor nyert ügye van a szálloda vezetésének. A szülő vissza fog térni. Nincs annál jobb kikapcsolódás, mint amikor  a család minden tagja jól szórakozik. Családosokat megcélzó szállodák számára ezért kiemelkedően fontos, hogy olyan beruházásokra is gondoljon, amely elősegíti a gyermekes családok önfeledt szórakozását.

Mikor érzi jól magát egy gyermek? Ha a szüleivel együtt szórakozhat – jó példa erre az úszómedence, társasjátékok, biliárd, csocsó – vagy ha önfeledten, szabadon, a képzelet világában kalandozhat.

Az utóbbi lehetővé tételéhez nem kell más, mint egy jól átgondolt, tematikus játszószoba. Egy olyan szoba, ahol a gyermekek szaladgálhatnak, csúszdázhatnak, mászókázhatnak, rajzolhatnak, szórakozhatnak. És más gyermekekkel is barátságot köthetnek. A megálmodott téma pedig arra is lehetőséget ad, hogy ők legyenek az egri várvédők vagy hajóskapitányok. Biztonságos körülmények között, vidám, kellemes környezetben.

Bármilyen egyedi témában, akár a szálloda arculatára szabva is megvalósítjuk a helyszínre szabott játszóeszközöket. Látogasson el honlapunkra (www.ips-gyermekszem.hu) vagy keressen minket telefonon a 06 26 560 358-as telefonszámon, vagy az info@ips-gyermekszem.hu e-mail címünkön. Örömmel megosztjuk tapasztalatunkat, hogy egy élményekben gazdag, kifogástalan minőségű, a gyermekek biztonságát szem előtt tartott játszószoba szolgálja vendégei kikapcsolódását.