=

Wellness

Wellness and spa

Wellness and spa – ma már elérhető és nem csak a felső osztálybelieknek. Keresse a wellness and spa hotelek last minute ajánlatait, kövesse nyomon a közösségi oldalakon!

Wellness And Spa

Wellness And Spa

Magyarországon egyre több wellness and spa szálloda jön létre a nagy sikerre való tekintettel. A wellness and spa egy olyan különleges szolgáltatásokkal, fürdővel felszerelt hotel, mely a luxus érzetét kelti, a kiszolgálás is fenséges, viszont az árai is a színvonalnak megfelelőek.

Hála a számtalan kuponos és bónuszos online marketing cégnek, ma már a wellness and spa már nem csak a felső társadalmi rétegnek érhető el. Olyan nagy kedvezményeket lehet kifogni a különböző közösségi oldalakon hirdetett ajánlatok közül, melyre csak egyszer adódik lehetőség az életben.

Szeretnénk bemutatni néhányat a magyarországi wellness and spa hotelekből:

Alfred Hackl a wellness and spa hotel igazgatója a következőket mondja és mindent el is árul a szállodáról:

„Immár tizenhat esztendeje a nemzetközi spa és wellness hoteligazgatás a hivatásom, és büszke vagyok rá, hogy én alakíthatom a sárvári Spirit Hotel***** sorsát – az egyedülálló szállodáét, amely bármilyen hazai és nemzetközi megméretésen megállja a helyét. Az egyedülálló gyógyvízre épülő medical központunk, luxus fürdőrészlegünk, belsőépítészeti igényességgel kialakított szobáink és lakosztályaink a zavartalan kikapcsolódást és kényelmet biztosítják. Azért dolgozunk, hogy a Spirit Hotel***** valóban a pihenést és az újjászületést szolgálhassa.”

A hévizí wellness and spa hotel egyedülálló, a gyógytó közelsége adja különlegességét.

„Patinás hangulatú virágos park, családias hangulat és szívélyes vendégszeretet várja Önt természetvédelmi területünkön, a Hévízi Gyógytó partjánál. A Hotel Spa Hévíz az egyetlen szálloda Hévízen, amely a világhírű és egyedülálló gyógytó közvetlen közelében található. Egy csepp wellness and spa a mélytenger kincseiből! Örömmel járulunk hozzá teljes testi – lelki felfrissüléséhez, nálunk igazán jól érezheti magát bőrében!”

A Balaton északi partján helyezkedik el ez a wellness and spa Balatonalmádiban, egy 2 hektáros ősparkban.” A Ramada standard magas minőségi elvárásainak megfelelően kivitelezett, légkondicionált 193 szoba és 15 Suite szolgálja vendégeink kényelmét. Mindehhez fantasztikus kilátás és egy csodás környezet párosul”

Címkék: , ,