=

Wellness

A jade kő életerőnk visszaadója, gyógyítja a testet és a lelket

Napjainkban egyre inkább a gyógyászat és a wellness a természetes módszerekhez tér vissza, az ezoterikus gyógyítás és egészségmegőrzés, kikapcsolódás egyre inkább tért nyer. Ezeknek a módszereknek természetes mivoltuk miatt nincsenek mellékhatásaik, így sokkal népszerűbbek más gyógyító technikáknál. Egyik ilyen szépségápolási, wellness és gyógyító módszer a jade kő alkalmazása, hordása kiegészítőként, vele történő masszázs kézzel vagy jade kő masszázságyon.

Jade kőA jade kő egy élő anyag, magába szívja a Nap és a Föld energiáit, magas energiaszintje energetikai harmóniát, pozitív áramlást hoz létre. Különféle ásványokat tartalmaz, melyek létfontosságúak az emberi szervezet számára. Nem véletlen tehát, hogy évszázadok óta a keleti gyógyászatban használják. Évezredekkel ezelőtt már Kínában is alkalmazták a főként jade kövekkel végzett jade kő masszázst.

Keresse a wellness and spa szállodákban!

A jade kő tulajdonképpen egy féldrágakő. A név jelentése ágyékkő, mert a mai napig vesebántalmak elleni védőgyógyszernek tekintik.

 

  

 

 

 Igen sokféle színben előfordul és mindegyik más energiát sugároz, illetve mindegyik más területen bír gyógyító hatással:

  • Kék jade kő: Elmélkedés köve. Belső nyugalmat és türelmet biztosít. Segít a relaxációban.
  • Barna jade kő: Stabilizál, önismeretre hat. Kényelmet és megbízhatóságot ad. Segít alkalmazkodni az új környezethez.
  • Zöld jade kő: Kapcsolatok köve. Nyugtatja az idegrendszert.
  • Levendulakék jade kő: Érzelmi nyugalom és magabiztosság.
  • Narancssárga jade kő: Ösztönvilág. Energiával tölt fel.
  • Vörös jade kő: Csillapítja a haragot, oldja a feszültséget.
  • Fehér jade kő:  Segít a döntéshozatalban.
  • Sárga jade kő: Öröm, boldogság köve. Segít az öröm, boldogság érzését kibontani. 

Jade kőA jade kő sugárzása hasonló hullámhosszúságú, mint az emberi sejteké, ennek következtében a jade kő rezgései képesek bejutni testünk belsejébe, javítva ez által egészségi állapotunkat, erősíti immunrendszerünket és stimulálja belső energiánkat. A jade kővel történő rendszeres masszázs formában tartja a testet, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait számos egészségügyi panasz esetében. 

Címkék: , , , ,