=

Otthon-Lakberendezés

A levegőtisztító készülékek elterjedése

levegőtisztító

A korszerű levegőtisztító berendezések az utóbbi években kerültek tömegesen forgalomba és lettek széles körben elérhetőek, hiszen a különféle légtisztító technológiák napjainkra kerültek olyan fejlettek, hogy a legkisebb porszemeket, gombaspórákat és polleneket is kitudják szűrni. A szűrést nagyban befolyásolja a levegőtisztítóban található szűrő fajtája, amik közül a leggyakoribb a HEPA-szűrő, de találhatunk aktív szénszűrőt, illetve olyan típusokat is, amikben több szűrési technológia egyszerre van jelen. A HEPA-szűrő az egyik legsokrétűbb típusa a filtereknek, hiszen képesek a szilárd részecskék, poratkák, vírusok, gombaspórák, rovarpiszkok, pollenek és egyéb baktériumok hatékony szűrésére is.

légtisztítók kiválasztásának fő szempontja az, hogy pontosan mekkora alapterület levegőtisztaságát szeretnénk biztosítani velük, mert a gép teljesítménye és a szűrő mérete határozza meg azt. Emellett ezen berendezésekben számos egyéb extra funkció is található, például Wi-Fi vezérlés, amivel akár távolról is bekapcsolhatjuk levegőtisztítónkat, valamint intelligens szenzorok, ionizáló funkciók, párásítás és a plasmacluster. Ezen funkciók segítségével automatikusan működtethetjük eszközünket, így mindig tiszta, por- és baktériummentes levegő vár minket otthonunkban, aminek köszönhetően ellenállóbbá válhatunk a betegségekkel szemben, elmulaszthatja porallergiánkat és sokkal jobban alhatunk!

Amennyiben éppen szobai levegőtisztító vásárlása előtt áll, vásároljon olyan szaküzletből, ahol számos méretű és kivitelű termék közül válogathat és rendelhet! A Klíma Commando Kft. által üzemeltetett LevegőShop kínálatában garantáltan megtalálhatja az ideális légtisztítót otthonába, hiszen számos típusú és területre megfelelő berendezés található kínálatunkban olyan márkáktól, mint a Sharp, a Daikin, a Stadler from Roger és az Electrolux. A levegőtisztítók mellett párásítók, ventilátorok, légtérillatosítók és légmosók forgalmazásával is foglalkozunk.

Szeretne többet megtudni rólunk és az általunk forgalmazott légtisztító berendezésekről? Kérjük, látogasson el a www.levegoshop.hu internetes oldalra, ahol mindent megtudhat termékeinkről és azok működéséről! Ha bármilyen kérdése volna, állunk szíves rendelkezésére a 06 70 408 3613-as telefonszámon és az info@levegoshop.hu e-mail címen!