=

Divat-Trend

A női táska rejtelmes világa

A női táska egy intim dolog a nők számára. A női táska olyan titkot rejt, amiket a férfiak nem érhetnek. A női táska egy igen személyes dolog, nem szeretjük, ha más nyúl bele. Nem mintha titkolnánk benne valamit, csak valahogy… nem és kész. Valahogy úgy érezzük, amikor valaki illetéktelen nyúl bele, mintha belénk látna. A táska személyiségünk egy kifejeződése.

Női táskaA férfiak szerint a női táska egy feneketlen tárgy, ami tele van furcsa és használhatatlan dolgokkal. Ha őszintén magunkba nézünk tudjuk, ez így igaz, de mégis ha valamit kidobunk belőle, az hiányozni fog és pont akkor fog kelleni, amikor már nincs benne.

Nyári sminktippek itt!

A női táska is ugyanúgy megjelenik a divatban, mit a ruhák. A női táskák fontos kiegészítők, hiszen akárhova ha megyünk, viszünk magunkkal egy táskát, amibe beletesszük a személyes tárgyainkat, hivatalos papírokat, telefont, kulcsot, stb. Fontos funkciója van és illeszkednie kell az öltözékünkhöz.

A nők jó része benne cipeli a fél életét, azzal mászkál mindenhova. Ha valamit kivesz belőle, biztos lehet benne, hogy azonnal hiányozni fog egy szituációban.

A női táskák megmutatják kik is vagyunk, milyenek vagyunk, ezek alapján a következő típusba tartozhatunk. Nyissunk ki a táskáinkat és nézzük meg, mit mesél az rólunk:

  • Entellektüel: Több telefon van benne, céges, családi, baráti stb. Jegyzetfüzetek, sok-sok toll. Minden, ami csak kellhet ez a női táska tartalmazza: de egy valami mindig kimarad, ezért a táska tartalma csak gyarapszik és gyarapszik.
  • Gyakorlatias: Női táska csak az alap dolgoknak, nem hord felesleges cuccokat magával: telefon, kulcs, zsebkendő, iratok, pénz. Talán gyógyszer. Egyszerűségre törekszik és realista.
  • Női táskaGondoskodó: Egy egész gyógyszertárt és drogériát tartalmaz ez a női táska, valamint mindenféle, amit az ember megkívánhat: csoki, ha édesre vágyik, szőlőcukor, ha leesik a vércukra, keksz, ha gyomorégése van, üdítő, rágó több ízben. Mindenkire és mindenre figyel, bárikor lehet rá számítani, de túlságosan is aggódó típus.
  • Művészlélek: tipikus női táska, teljes entrópikus hangulat uralkodik. Semmit sem talál benne, de ez így van rendjén szerinte. Olyan dolgok bukkannak elő belőle, amire még a nők is rácsodálkoznak. De nekik szükségük van rá, azt mondják, még jól jöhet.

Címkék: , ,