=

Anyaság

A tavasszal elérkezett a szabadtéri szülinapi zsúrok ideje!

A gyerekek életében az egyik legjobb program a szülinapi gyerekzsúr, amikor barátaikkal együtt „őrültködhetnek” egy egész délutánon keresztül. Az általános iskolásoknál jellemző, hogy egy-egy gyerekzsúrra meg van hívva az egész osztály, így körülbelül minden hónapban legalább egy ilyennek lehet számolni. Ráadásul a körülbelül 20-30 gyermek nem igazán fér el még egy nagyobb családi házban sem, ezért nem egyszerű a megfelelő helyszínt megtalálni az eseményhez.

Mivel olyan sok van belőlük, viszonylag nehéz egyedi gyerekzsúrt rendezni. Ha szeretnénk, hogy gyermekünk születésnapi zsúrja emlékezetes legyen, nem árt elővennünk kreativitásunkat. Ebben sokat segíthetnek a gyerekprogram szervező cégek. Az EMI gyerekprogramok célja, hogy felejthetetlen élményt nyújtson Önnek és gyermekének is. Mivel itt a tavasz és egyre melegebb az idő, népszerűvé váltak a szabadtéri szülinapi zsúrok. Ha minket választ gyermeke szabadtéri szülinapi zsúrjának szervezéséhez, többféle gyerekzsúr-téma közül választhat: Jégvarázs, Star Wars, Kalóz, Hercegnő, Dzsungel, Titkos ügynök, Mesehős, Villám Mcqueen, Ninja, Szuperhős, Monster High, Focis, Harry Potter és így tovább.

Azért is érdemes a szabadtéri szülinapi zsúr mellett dönteni, mert a gyerekek imádják a természetet, főleg tavasszal, amikor a kellemes melegnek köszönhetően nem kell többé nagykabátba és sálba bugyolálva közlekedniük a szabadban. Ráadásul, míg egy szobában szűkösen fér el sok gyerek, a kertben jóval kényelmesebb zsúrt tartani. Ha otthona kertjében szeretne szabadtéri szülinapi zsúrt tartani, forduljon hozzánk bizalommal!

Tegye emlékezetessé gyermeke szülinapját a segítségünkkel! Az egész ország területén – Budapesten belül ingyenes kiszállással – vállaljuk gyermekprogramok szervezését. További információért látogasson el honlapunkra, a www.emi-gyerekprogramok.hu webcímre, és tekintse meg számtalan programlehetőségünket! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30 824-4016-os telefonszámon, illetve az emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com e-mail címen!