=

Otthon-Lakberendezés

Belső építész – színek, formák, tér, stílus

Ha lakásunk berendezését szeretnék igazán hangulatossá és jól megszerkesztetté varázsolni, ha házunk építése során igazán profi és stílusos szobákat és elrendezést szeretnénk, érdemes belső építészt fogadni.

Belső építész A belső építészet mindennek az alapja, egy váz, amelyet lakberendezési ötletek öltöztetnek fel. A belső építészet adja az épület esszenciáját. Belső építészet általában a fürdőszoba-; konyha-; nappali-; étkező-; hálószobabútorok, beépített szekrények, lépcsők, galériák, mennyezet-; és falburkolatok tervezése. A sokoldalú belső-építészet művészeti tevékenység gyakran az enteriőr minden részletére kiterjed. Szolgálatába állíthatja díszítőelemként a szobrászatot, a táblaképeket, fa-, fém-, textil-, kerámia-, üveg- és műanyagelemeket, az alkalmazott grafika elemeit.

Alkalmazza a feng  shui tanácsait!

A belső építész belső tereket tervez és intézkedik a kivitelezésben. A terek elemeinek és berendezési tárgyainak, kiegészítőinek stílus-, szín-, forma- és anyag harmóniájának megalkotásával is foglalkozik. Dekorációs belsőépítészet elemeinek valamint egyedi mobil és beépített bútorok, dísztárgyak, világítótestek, formatervezése és kivitelezése is munkájának szerves része.

Belső építész A belső építészet egy egyfajta lehetőség, amely segít az elképzeléseket, vágyakat továbbgondolni, kidolgozni, az otthonban rejlő lehetőségeket feltárni, a részekből-részletekből harmonikus egységet alkotni. A belső építészet hasznos, értékes és egyedi megoldásokat jelent; belsőépítészet, térszervezés – funkciók kialakítása, stílus-divat, dekorativitás és praktikum egyensúlyba állítása, összehangolása.

A belső építész segít az otthonunk, munkahelyünk harmóniájának megteremtésében, a megfelelő anyagok, színek, berendezési tárgyak kiválasztásában, esetleg megtervezésében és kivitelezésében. Ezzel nem csak időt, energiát és pénzt spórolunk meg, de megkíméljük magunkat a felesleges szaladgálástól, illetve nem veszünk el a kínálatban sem.

Címkék: , , , , , ,