=

Otthon-Lakberendezés

Beltéri dekoráció egyedi gipsz díszburkolattal

Felújítást végezne otthonában, és ehhez kiváló megoldásra szeretne rátalálni, mely praktikus és dekoratív is egyben? Díszburkolattal sajátos idillt teremthet otthona bármely zugában. A dekorációk gazdag választékának, és a korszerű technikának köszönhetően hamar csodaszéppé, egyedivé teheti a díszíteni kívánt helyiségeket.

A díszburkolatok színesebbé, vidámabbá, elegánsabbá tehetik otthonunkat, és csakis saját fantáziánkra van bízva, hogy milyen kialakítást választunk. Kültéren a falburkolat, mint például a lábazati kövek alkalmazása, nagyszerű képet ad a háznak, főként, ha a környezethez is illeszkedik a mintázat. A beltéri díszburkolatok alapanyaga pedig lehet akár gipsz is. Ebből az anyagból készítve a dekorációt akár a régi városok, művészetek hangulatát is elő lehet csalogatni. A gipsz azért is előnyös, mert kis súlya, könnyű megmunkálása rövid időn belül pompás eredményhez vezethet. A változatos, egyéniségünkhöz illő színvilág, valamint a szabálytalanság, vagy éppen az ellenkezője, a bizonyos részeken kifejezett szabályosság más kialakításokhoz hasonlíthatatlan lehet. Teljesen elérhető a vágyott benyomás érzése, ha szaktudás birtokában lévő, pontos munkát végző szolgáltatót választunk a kivitelezésre.

Díszburkolatok, kerti tipegők, lábazati kövek, és egyéb hasonló kialakítások esetén minden kérdésére választ tudnak adni cégünk, a Full Építő Kft. munkatársai. Magas színvonalat teljesítve, precíz munkát végezve, egyedi és minőségi anyagokat felhasználva látjuk el tevékenységünket. Ha időtálló, egyéni elképzeléseinek teljesen megfelelő eredményt szeretne kapni, nálunk jó helyen jár.

A www.kreativko.hu weboldalunkon betekintést nyerhet termékeink sokszínűségébe. Hosszú évek tapasztalatával, folyamatos fejlesztéssel igyekszünk maximális elégedettséget elérni megrendelőink körében.

Tegye különlegessé otthona belső tereit is nagyszerű díszburkolatokkal! A kivitelezéshez kérjen magas szakmai színvonalú segítséget! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kreativko.hu e-mail címen, vagy telefonon a 06-20-9318528-as számon!