=

Anyaság

Egy állandó trend: mesefigurás cipők

Sok szülő érzi túlzásnak a mesefigurás gyermekruházati cikkek kifogyhatatlan tárházát. A bölcsödében, az óvodában, de még az általános iskolákban is lehetetlen egy lépést is tenni anélkül, hogy valamelyik gyerkőc ne kedvenc hősét viselné magán, a ruháján. Gyermekeink ízlése teljesen más, mint a felnőtteké, a miénk. Emlékezzünk csak vissza, milyen dolgokért rajongtunk gyermekkorunkban!

Egy Minnie egeres pólóban bájosak a kislányok, egy felhímzett kocsi a Verdákból a kisfiúk farmerén szintén tündéri, és magától értetődő, hogy a mesés gyerekcipők is ugyanolyan kedves ruhadarabok a kicsik számára. Természetes dolog, hogyha kisfiúnk meglát egy Star Wars figurás gyerekcipőt, azonnal beleszeret, és éppen így fogja imádni kislányunk a Jégvarázs szereplőit ábrázoló lábbelit.

A gyermekek kedvenc mesehősei azonban a mi segítségünkre is lehetnek! Vannak olyan alkalmak, amikor a gyermek nyűgös, durcás, nem akarja felvenni cipőjét. Na de hogyan varázsoljuk pofonegyszerűvé a cipőfelvételt? Természetesen a válasz egyszerű: mesefigurás gyerekcipővel! Gyermekünk imádni fogja, és csak abban akar majd járni, hogyha megkaphatja az új, legkedvesebb mesehősének képével ellátott csizmát, vagy éppen szandált. Ne kételkedjünk, be fog válni! Emellett szeretett cipője olyan emlékké fog válni a későbbiekben, melyre szívesen visszaemlékszik majd felnőtt korában.

Lepje meg Ön is mesefigurás gyerekcipővel csemetéjét, és higgye el, gyerekjáték lesz reggel elindulni! Látogasson el weboldalunkra, a www.mesesgyerekcipok.hu oldalra, és tekintse meg széles kínálatunkat, melyben Ön is megtalálhatja a gyermeke kedvenc figurájával ellátott tornacipőt, vagy akár papucsot is! Kizárólag minőségi termékekkel, és rendkívül kedvező árakkal várjuk érdeklődőinket!

Kérdésével bátran keressen fel bennünket telefonon, a +36 20 240 9444-es számon, vagy írjon nekünk az info@mesesgyerekcipok.hu e-mail címünkre! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére minden, termékeinket érintő kérdésben!