=

Otthon-Lakberendezés

Egyedi és otthonos: A télikert

Újdonságot szeretne otthonában, méghozzá úgy, hogy a terasz beépítését tervezi? Ez nagyszerűen megoldható, ha a télikert építés mellett dönt. Ilyen módon nem csak egy zárt teret hozhat létre, hanem egyedivé varázsolhatja az eddig szabadban hagyott teraszt az egyéni elképzeléseinek megfelelően.

Ha rendelkezünk terasszal vagy erkéllyel, minden évben alig várjuk, hogy végre beköszöntsön újra a jó idő, és itt is tevékenykedhessünk, vagy éppen pihenhessünk. Mindenképpen örömteli dolog, ha van egy természet közeli része a házunknak, ami a kertre néz például, de ha ezt minden évszakban szeretnénk élvezni, akkor érdemes elgondolkodunk a télikerten. Dönthetünk teraszunk beépítése mellett, de igénybe vehetjük télikert építését más módon is. Ha megbízható cég munkáját rendeljük meg, és elképzeléseinket megosztva készíttetjük el télikertünket, a végeredménnyel teljesen elégedettek lehetünk, és hosszú éveken át élvezhetjük az újdonsült, kedvenc helyiségünk nyújtotta kényelmet. A vendégfogadásra kiválóan alkalmas télikertünket kedvünk szerint rendezhetjük be, kidíszítve és egyedivé, természetessé alakítva a szívünkhöz közel álló növényekkel.

Télikert kialakítással, illetve terasz beépítéssel érdemes minket megbíznia, hiszen az egész ország területén vállaljuk a kivitelezést.

  • Rövid határidőn belüli teljesítést garantálunk.
  • Munkánkat hibamentesen végezzük.
  • Módosítások terén rugalmasak vagyunk.
  • Igény esetén tanácsot adunk.

Mi, az Ötödik Évszak kft-nél korszerű hőszigetelt télikert gyártási technológiát alkalmazunk, aminek köszönhetően az év bármely részében akár lakótérként használhatja otthona e területét. Magas színvonalú munkánkat hozzáértő szakemberekkel, rövid határidőn belül végezzük, teljes mértékben az Ön igényeinek megfelelően. A télikert rendszereinkről, az árainkról, és egyéb szolgáltatásainkról bővebben olvashat, amennyiben ellátogat a www.otodikevszak.hu weboldalunkra.

Gondoljon már most a későbbi hónapokra, és alakíttasson ki télikertet igényeinek megfelelően úgy, hogy ennek környezetében mindig jól érezhesse magát! Egyedülálló szolgáltatásunkat vegye igénybe minél hamarabb, és biztos lehet a kifogástalan kivitelezésben! Ha kérdése van, elérhet bennünket a 06-1-2034654 –es telefonszámunkon, valamint e-mailt is írhat nekünk az info@otodikevszak.hu címünkre.