=

Anyaság

Erdei iskola: elérkezett a felfedezések ideje!

Már gondolkodik azon, hova lenne érdemes ellátogatnia általános iskolai csoportjával tavasszal? Osztálykirándulás vagy más jellegű programszervezés keretein belül is nagyszerű ötlet lehet az erdei iskola, hiszen szellemi vetélkedőkön és számos ügyességi játékban vehet részt minden gyermek, melyek által jobban megismerhetik környezetüket. Érdemes már most lefoglalnia helyüket, hiszen így jelentős kedvezményben részesülhet.

Iskolában dolgozva nap, mint nap rengeteg feladatunk van. Nem csak a tanórákra való felkészülés, és azok lebonyolítása a teendőnk, hanem a különféle programok tervezése is ránk vár. Már az őszi időszakban célszerű elgondolkodnunk azon, hogy a második félévben hova induljunk majd csoportunkkal. Az osztálykirándulás minden év végén hagyománnyá vált esemény, amit valamennyi tanuló lelkesen vár, ám emellett is van lehetőség tanulmányi kirándulást szervezni. Az erdei iskola több szempontból is előnyös lehet, hiszen iskolásaink a szabad ég alatt, a friss levegőn fejlődhetnek különböző területeken. Erdei iskola programját választva komplett terv szerint telnek a napok, amelyek során változatos és érdekes játékokat, valamint sportolási lehetőségeket próbálhatnak ki a gyerekek. A szállással, étkeztetéssel sem adódhat gondunk, ugyanis a részletes program mindezt tartalmazza.

Kedvezményes áron, kiválóan megszervezett, eseménydús napokat garantáló erdei iskolával várjuk csoportját a Tandem Humán Szolgáltató Egyesület munkatársaiként. Az erdei iskolában töltött napokra komplett programtervvel készülünk, 4 napos turnusokban, faházas szálláslehetőséggel, napi háromszori étkezéssel nyújtjuk szolgáltatásunkat. Amennyiben még ebben az évben jelzi felénk foglalási igényét, és a visszajelzésünk után az első részlet befizetése megérkezik hozzánk, kedvezményben részesítjük. Szerezzen bővebben információt az árakról és a részletes programról, valamint a helyszínről a www.kokolyszi.hu internetes oldalunkon!

Készüljön időben a második félév kirándulására, így kedvező feltételekkel foglalhat, és nem lesz nehézsége a későbbiekben a szervezéssel! Válassza az erdei iskola által biztosított egyedülálló lehetőséget, és nyújtson tanulóinak sokszínű, vidám, élményekben dús napokat! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-964-3626-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kokolyszi@kokolyszi.hu e-mail címünkre!