=

Lélek

Esküvő helyszínek

Esküvő helyszínekAz esküvői helyszíneket illetően ma már tényleg nagyon nehéz tanácsot adni, mivel a modern korunkra jellemző, hogy a határok megszűnnek, mindenki az önmegvalósításon dolgozik, mindenki szeretné álmait valóra váltani, és ha ez éppen egy helikopterből való kiugrással egybekötött esküvői helyszín, akkor az is elfogadható.

Esküvői helyszínek a legtöbb esetben természetesen az anyakönyvi hivatalok, a polgármesteri hivatalok, a városházák, ahol helyben az anyakönyvvezető előtt hivatalossá válik az eskü. Ez az úgynevezett polgári esküvő.

Természetesen mást is lehet esküvő helyszíneknek tekinteni, olyan helyeket, amiket például ki lehet bérelni az eseményre. Legyen ez egy templom vagy egy házasságkötő terem. A templomokban többnyire nincs anyakönyvvezető, ezért mindenképp szükség van még egy polgári szertartásra is, de ez mellékes amellett, hogy milyen nagy élmény a gyakori esküvő helyszínek közül egy templomban megesküdni.

Esküvő helyszínekHázasságkötő teremben viszont akár anyakönyvvezetőt is hívhatunk, de akkor jelenlétét úgymond meg is kell fizetnünk, hiszen nem a hivatalos esküvő helyszínek egyikén tartjuk az eseményt, hanem valahol máshol.

Esküvő helyszínek közti válogatáskor a legfontosabb szempont, hogy a vendégsereg elférjen, mert elég kínos, ha nem mindenki fér be a terembe és emiatt egyesek kimaradnak ebből a ceremóniából. A lakodalom helyszíne már kevésbé kötött, a lényeg, hogy jól érezzék magukat a meghívottak és legyen elég étel, ital és hely.

Címkék: , , , , ,