=

Divat-Trend

Itt a tavaszi megújulás ideje!

Amikor elérkezik a melegebb idő, általában kedvünk támad a természettel együtt megújulni. Ezt a megújulást a nők legtöbbször a kozmetikával párosítják, így tavasszal kifejezetten gyakori program elmenni a szépségszalonba kicsit felfrissíteni a kinézetünket.

Ha megbízható és igényes szépségszalont keres, látogasson el hozzánk! Az Erika szépségszalonban kellemes környezetben nyújtunk minőségi kozmetikai kezeléseket. A klasszikus kozmetikai kezelések mellett számtalan különleges szolgáltatással is várjuk vendégeinket.

Amennyiben csak egy egyszerű felfissülésre vágyik, választhatja a hagyományosabb kozmetikai kezeléseket, például a szőrtelenítést és az arckezelést. Gyantázást és tartós szőrtelenítést egyaránt vállalunk, emellett számtalan bőrmegújító és mélytisztító arckezelés közül választhat. Olyan szolgáltatásaink is vannak, melyeket viszonylag kevés szépségszalonban találhatnak meg, például mezoterápiás kezelések, szolárium, füllyukasztás, orr- és ajakpiercing felhelyezése.

Hangsúlyos változás eléréséhez ajánljuk a sminktetoválást, amely a melegebb évszakban különösen jól jöhet. Tavasszal és főleg nyáron kifejezetten macera a sminkelés, hiszen a melegtől jobban izzadunk, így a smink is hamar elmosódhat, ezért állandó korrektúrát igényel. Arról nem is beszélve, hogy a strandszezon idején képtelenség sminkben fürdőzni anélkül, hogy elmosódna. A sminktetoválás technológiája már olyan fejlett, hogy könnyedén elérhető vele a természetes hatás, így igénytől függően választhatja a diszkrétebb és a hangsúlyosabb sminktetoválásokat is, legyen szó akár a szemhéjról, a szemöldökről vagy az ajkakról.

Eljött a tavaszi megújulás ideje? Forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el szépségszalonunkba, ahol megbízható és profi szakemberek kezei között szépülhet! További információért látogasson el honlapunkra, a www.erikaszepsegszalon.hu webcímre, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-35-300-760-as telefonszámon, illetve az info@erikaszepsegszalon.hu e-mail címen!