=

Anyaság

Kezdje el gyermeke mihamarabb a nyelvtanulást zuglói magánóvodában!

A gyerekeknél a nyelvtanulás teljesen más alapokon nyugszik, mint a felnőtteknél: a kisbabák olyan korlátlan fonetikai lehetőségekkel születnek, amivel bármilyen nyelvet könnyedén elsajátíthatnak. Ez annak köszönhető, hogy csecsemőkorban a jobb és bal agyfélteke közötti kéreg még nem szilárdult meg, így az információk akadálytalanul jutnak át egyikből a másikba.

A képesség, ami a nyelvtanulást teljesen eltérő módon valósítja meg, sajnos csak a kicsik 6-7 éves koráig marad meg, onnantól fokozatosan romlik a felnőtté válásig. Nem véletlen tehát, hogy sok gyereknek, akik csak általános iskolában kezdenek el idegen nyelvet tanulni, nehezen megy a nyelv elsajátítása, legfőképp akkor, ha rossz módszer szerint adják át a tudást. Ezzel szemben, ha a gyermek már óvodásként, játékos formában tanul egy idegen nyelvet, sokkal nagyobb sikerrel sajátítja el, és ha be van vezetve a mindennapokba az tanulás, a tudás hosszú távon is megmaradhat. Ha Ön szeretné, hogy gyermeke korán, már óvodás éveiben megismerkedjen egy idegen nyelvvel mindennapi foglalkozás keretein belül, írassa be zuglói magánóvodába!

Zuglói magánóvodánkban nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvtanulásra, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy a gyerekek óvodás éveikben mennyire fogékonyak egy idegen nyelv elsajátítására. A mai világban nélkülözhetetlen, hogy a saját anyanyelv mellett legalább egy idegen nyelvet beszéljen az ember, ezért különösen fontos, hogy a kicsi minél hamarabb biztos alapokat kapjon ezzel kapcsolatban. Zuglói magánóvodánkban mindennapos angol nyelvoktatás zajlik, így a hozzánk járó gyerekek rövid időn belül látványos eredményt tudnak felmutatni a nyelvtanulásban. Nálunk az angol nyelv oktatása játékos és szórakoztató, a kicsik korának megfelelő formában történik.

Használják ki Önök is a korai éveket, tanuljon gyermeke már óvodás korában nyelvet, ehhez válasszák Óvó Klub Magánóvodánkat! Honlapunkon, amit a www.ovoklub.hu címen ér el, bővebb információkat is megtudhat pedagógiánkról, zuglói magánóvodánkról. Ha szeretné beíratni gyermekét zuglói magánóvodánkba, lépjen velünk kapcsolatba telefonon, a 06-1-220-8232-es számon vagy írjon e-mailt az ovoklubmaganovi@gmail.com címre!