=

Anyaság

LEGO®KockaPark: Várjuk az egész családot a Camponában!

Szülőként sokszor okoz gondot, hogy olyan elfoglaltságot találjunk gyermekünknek, ami amellett, hogy felhőtlen szórakozást nyújt, a csemete készségeit is fejleszti. Ez különösen nehéz a mai világban, amikor néha igazi kihívásnak tűnik elmozdítani a kicsiket a televízió vagy számítógép elől. Ám az igazán kreatív szülők megtalálják a megoldást, hogy játékosan fejlődjön a gyermek egészen kicsi korától kezdve, és ehhez nem szükségesek modern készülékek, csupán néhány LEGO® készlet!

A LEGO® készletek változatos szórakozási lehetőséget kínálnak kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt, miközben remekül fejlesztik a kézügyességet, megismertetik a csemetéket számos hétköznapi élethelyzettel és nem utolsó sorban fantáziájuk is szárnyalhat játék közben. A gyerekek könnyen beleszeretnek ebbe a sokszínű világba, és egyre több építőjátékokkal kapcsolatos érdekesség iránt érdeklődnek. Erre kínál megoldást a KockaPark interaktív családi élményközpont!

A KockaPark december 2-tól várja érdeklődőit a Camponában. Számos különlegességet tartogatunk az építőjátékok kis rajongóinak, a Star Wars kedvelői éppúgy örömüket lelhetik központunkban, mint a középkori világ szerelmesei vagy éppen azok, akiket a nevezetes épületek és a vasútmodellek babonáznak meg, természetesen mindegyik központjában a LEGO®áll. Látogassanak el hozzánk az egész családdal, hiszen a KockaPark élménydús szórakozást kínál minden vendégnek!

A hét minden napján várjuk érdeklődőinket a bevásárlóközpont első emeletén! Böngésszen bátran cégünk honlapján, a www.kockajatek.hu weboldalon, ahol minden részletről tájékozódhat a nyitvatartástól a jegyárakon át, illetve felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal a +36-31-782-2851-es telefonszámon vagy az info@kockajatek.hu e-mail címen! Látogassanak el a KockaParkba, és fedezze fel gyermekével együtt a LEGO® különleges birodalmát, akár már az ünnepi időszakban, nálunk garantált a felhőtlen szórakozás és a kreatív készségfejlesztés!