=

Lélek

Menyasszonyi haj

Egy nőnek az egyik legfontosabb esemény az életében az esküvője, amikor is hozzámegy a szeretett férfihoz. Ezen a napon mindenkinek, még ha nem is vallja be teljesen, nagyon fontos, hogyan néz ki, milyen a haja. A menyasszonyi haj fontos dolog!

Menyasszonyi hajMenyasszonyi haj ma már nagyon sok féle lehet, és ha valaki egy trendi menyasszony, akkor ügyel is a divatra, az aktuális esküvői trendre, frizuratrendre. Esküvői magazinok például tudnak segíteni abban, hogy milyen menyasszonyi hajat csináltassunk magunknak.

És ha már itt tartunk: menyasszonyi haj csináltatás. Az egyik divat idén a természetesség, mely egyben jelentheti azt is, hogy nem készíttetünk magunknak valamilyen extrém vagy nagyon-nagyon elegáns kontyot, frizurát, hanem a haj természetességét kiemelve és ez által magunk természetességét is állunk oltár elé.

Menyasszonyi hajEz bátrabb és ügyesebb nők esetében azt is jelentheti, hogy nem költenek több tízezer forintot menyasszonyi hajra, hanem maguknak otthon elkészítik egy kis göndörítéssel, kiegyenesítéssel, dúsítással és még sok egyéb más módszerrel.

Persze ha nem érezzük magunkat ehhez kellően tehetségesnek, akkor fodrászunktól is kérhetünk tanácsot menyasszonyi haj ügyben. Valószínűleg sokszor és sűrűn kell ilyen hajat csinálnia, valamint szakmájából kifolyólag is követnie kell az új divatot, esküvői divatot is, ezért valószínűleg ő tud segíteni nekünk, hogy milyen menyasszonyi hajat válasszunk a nagy napra.

 

Címkék: , , , ,