=

Otthon-Lakberendezés

Mosógép vásárlás vagy mosógép javítás?

A mosógép a mai világban már minden háztartás nélkülözhetetlen kelléke. Ruhát mindenki hord, ágyneműje mindenkinek van, és törülközőt mindenki használ. Ezeket mind-mind tisztítani kell, minél kevesebb idő alatt, minél energiatakarékosabban, hiszen hol vannak már azok az idők, mikor kézzel, teknőben mosva kellett a ruhatisztítást megoldani?

Sajnos azonban a mosógépeket sem egy emberöltőre tervezik, így gyakran előfordulnak elektronikai meghibásodások, vagy technikai problémák ezekkel a készülékekkel. Mit tegyünk, ha mosógépünk nem úgy mos, ahogy új korában? Ha a ruhák kilyukadnak mosás közben, a gép túl zajos, rángat, nem indul be, vagy mindenhol áll a víz körülötte? Az első és legfontosabb dolog az, hogy a probléma forrását feltárjuk, és amennyiben az hozzáértő beavatkozást igényel, megtegyük a szükséges lépéseket és mosógépszerelőt hívjunk. De hogyan tudjuk megállapítani a meghibásodás súlyosságát?

Szerencsés esetben lehet, hogy csak el lett nyomva egy-két gomb, elállítottunk vagy rosszul állítottunk be vmit. Ez esetben könnyű a megoldás, hiszen nem kell a mosógépet szervízbe vinni, elég, ha a helyes módra kapcsoljuk a gépet, vagy a következő mosásnál odafigyelünk, mit hogyan csinálunk. Ha a probléma kicsit komolyabb – a rendszer meghibásodott, vagy valamilyen alkatrész elromlott, nem működik rendeltetésszerűen -, mindenképpen keressünk fel egy mosógépszerelőt! Ő kívül-belül átvizsgálja majd a mosógépet, és meg is fogja tudni mondani, mi a probléma oka. Ezután négyféle lehetőségünk akad:

  1. Vásárolunk egy új alkatrészt, és a hozzáértő ismerősünk beszereli, megszereli a gépet
  2. Mosógépszerelőhöz fordulunk, aki beszerzi az alkatrészeket, és megszereli a gépet
  3. Mosógép szervízbe adjuk a masinát
  4. Új mosógépet vásárolunk

Fontos, hogy csak akkor vásároljunk új gépet, ha arra valóban szükség van. A mosógép a legtöbb elektronikai cikkhez hasonlóan javítható. Takarékossági, valamint környezetvédelmi szempontból pedig jobb, ha először a mosógépszervízzel próbálkozunk meg.

Megbízható és mindig naprakész mosógépszerelésért keresse fel cégünket, az ApjaFia mosógépszervízt! Mi bármikor rendelkezésére állunk, Önnek csupán hívnia kell bennünket, és megoldjuk, bármi legyen is a probléma! Hívjon minket telefonon a 06 20 57 54 507-es számunkon, vagy tegye fel kérdését e-mailben a kevetuto@freemail.hu címünkön!