=

Otthon-Lakberendezés

Nyílászárók karbantartása kiemelt tekintettel a hidegre

Problémája adódott bármely fajta nyílászárójával? A hideg, téli időszakban ez gondot jelenthet, így a fűtési szezonban a nyílászárók javítását minél korábban tanácsos elvégezni. Legfontosabb pedig, hogy rendszeres legyen a karbantartás, hiszen ezzel rengeteg kellemetlen helyzettől megóvhatjuk magunkat és otthonunkat.

A nyílászárók javítása, karbantartása többféle módot igényel, attól függően, hogy milyen anyagból készültek. Az esetek többségében egyszerűen elvégezhetőek, azonban érdemes az alapvető tudnivalókkal tisztában lenni, és ezek szerint cselekedni. Tanácsos ügyelni a maró hatású vegyületek használatának mellőzésére, a tömítő gumik puhán tartására, és a záró szerkezetek olajozására. Ha hosszabb időn keresztül ezeket elhanyagoljuk, akkor már nem fognak a nyílászárók biztonságot garantálni. Abban az esetben, ha probléma áll fenn a működéssel, érdemes minél előbb szakembert keresni, és rövid időn belül kérni a nyílászárók javítását. Vannak olyan részei a nyílászáróknak, amelyek ha meghibásodnak, orvoslásukhoz mindenképp csak hozzáértő ember munkája javasolt.

Az Ablaktherm Kft. minőségi nyílászárókkal foglalkozik. Precíz munkát teljesítve végezzük ezek beépítését és szervizelését is, az eladással kapcsolatos területen felül. Minden nyílászárókkal kapcsolatos kérdésben igyekszünk a lehető legalaposabb választ nyújtani. Rendkívül fontosnak tartjuk:

  • a bizalom és az elégedettség jelenlétét
  • a teljes körű garancia vállalását
  • az ajánlatok gyors elkészítését
  • a magas színvonalú tevékenységet
  • a jó kapcsolatok fenntartását

Honlapunkon a www.akciosablak.hu –n kínálatunkat teljes szélességében áttekintheti, hiszen a nyílászárók javításán kívül ezekkel kapcsolatos beszerzésről, valamint árnyékolással, garázskapukkal, és különféle biztonsági zárakkal is foglalkozunk.

Ügyeljen Ön is megfelelően otthona nyílászáróinak karbantartására, hiszen a hideg időszak beköszöntekor ezt tekintve kiemelt figyelemre van szükség! Nyílászáró javítása céljából is bátran keressen minket, bízza ránk ezt a feladatot! Kérdését bármikor felteheti az info@akciosablak.hu –ra küldött e-mailben, vagy kereshet bennünket a 06-70-3606168 –as telefonszámon!