=

Otthon-Lakberendezés

Romantikus bögrék pároknak!

Akiknek a munkarendje megengedi, azoknak minden reggel, de legalább hétvégente igen gyakran kezdődik közös reggelizéssel, kávézással vagy teázással a reggelük a párjuk társaságában. Ilyenkor egy kis extrát adhat hozzá az amúgy is idilli hangulathoz, ha ehhez romantikus páros bögréket használunk, amik garantálják, hogy mosollyal kezdődjön a nap!

Lássuk be, a legtöbben szeretjük az egyedi és humoros dolgokat, ahogyan szeretjük az összetartozásunkat is a legkülönfélébb módokon kifejezni a külvilág számára is, a páros bögrék pedig mindezt kombinálják! Az összetartozó pólókat főleg akkor hordjuk, amikor kettesben megyünk valahová, vagy a barátokkal tervezünk közös programot, de az otthonunk kényelmébe is jól jön valami kis extra. A páros bögrék között is vannak klasszikus darabok, amiket a szokásos „Mr” és „Mrs” feliratokkal lehet ellátni, számtalan mókás percet eredményezhet, ha véletlenül felcseréljük őket a reggeli kapkodásban. De emellett sokkal viccesebbek is akadnak, amik amolyan belsős kis tréfákká is alakulhatnak. Ajándékötletnek sem utolsó a romantikus páros bögre, mert ez egy alapvetően praktikus tárgy, bögrét mindenki használ, ráadásul mosogatás, pakolás, költözés közben gyakran törnek el, így mindig szükség van újakra. Házassági évfordulóra vagy nászajándékba is tökéletes, egy egyedi szöveggel és az esküvő időpontjával díszítve garantáltan mosolyt csal mindenki arcára!

Nálunk a Chimera Creative Studio Bt.-nél az az elsődleges, hogy mindig egy hasznos dolgot kombináljunk egyedi és mókás ötletekkel, ezáltal egy kis pluszt adjunk hozzá a mindennapokhoz! Így születtek meg romantikus páros bögréink is, de ezeken kívül számos más ajándéktárgyat is kínálunk! Ezeket megismerheti, ha felkeresi honlapunkat, amit a www.hasznosajandek.hu internetes címen érhet el! Ha pedig kérdése van, vagy nem talált a páros bögréink között olyat, amilyet szeretne, keressen minket bizalommal a +36 30 878 2561-es telefonszámon vagy küldjön nekünk üzenetet az info@hasznosajandek.hu e-mail címünkre!