=

Divat-Trend

Trendi frizurák

Hajtrend – trendi frizurák 2012-ben

A trendi frizurák idén tavasszal nagyon egyszerűen kivitelezhetők. Bármilyen minőségű haj megfelel elkészítésükhöz. A kulcsszó idén a hullámok, színek, nedves hatás, tupír, és a copf.

Annak, aki követni kívánja a divatot és mindig a szerint öltözködni, haját elkészíteni, annak szinte kötelező nap, mint nap ennek utána járni, ugyanis a divat olyan gyorsan változik. Viszont a ragyogó haj, dús hullámok, kifinomult kontyok és copfok sosem megy ki a divatból. Mindezek a trendi frizurák idén tavasszal lesznek divatban!

Kövesd a trendet a cipőválasztásban is!

Trendi Frizurák

Trendi Frizurák

A trendi frizurákat 2012-ben a szín kavalkád jellemzi a leginkább, ahol helye van a modern, rövid frizuráknak is és ahol új értelmezést kap a hosszú haj. Számtalan variáció figyelhető meg a kettő között is, az viszont biztos, hogy 2012-ben a trendi frizurákat leginkább a hullámok, göndör fürtök jelentik minden mennyiségben.

2012-ben a trendi frizurák értelmezése igen tág: legyen szó rövid hajról, hosszú hajról, kettő közöttiről, egyenesről, göndörről, vagy a kettő közöttiről! A lényeg, hogy színes legyen, és szinte bármilyen vágási technika trendi frizurákat eredményez! Trendi frizurák idén is a hullámos hajtincsek és a hullámos fürtök, mindemellett a fonott hajviselet népszerűsége is megmaradt és nagy visszatérő trendi frizura a nedves hatású haj.

A copf újra hódít. Egyszerűsége, de mégis jól variálhatósága miatt nagyon népszerű és persze nem elhanyagolható tényező, könnyen elkészíthető. A sokoldalú copfokat hordhatod alacsonyan, alátűrve, szuper simítottan akár nedves, nyirkos hatásúan is.

Trendi frizurákTrendi frizurák közé tartozik idén is a göndör haj, ami mindig dúsabbnak tűnnek, mint az egyenese. Ha trendi frizurákat szeretnél, de úgy érzed kevés hajad van hozzá, érdemes elgondolkodni a daueron. Ez idén visszatér a divatba! A göndörítő eljárások ma már egyáltalán nem roncsolják úgy a hajat, mint régebben, és attól sem kell tartani, hogy túlságosan is göndör, kócos lesz a hajad. Ha még is úgy lesz, idén minden hajviselet, hajformák a trendi frizurák közé tartoznak.

Címkék: , , ,