=

Divat-Trend

Tudnivalók a legújabb testékszer trendről – Bővebben a microdermal piercingekről

Manapság a divat már nem ismer határokat, főleg a testékszereket illetően, ezért az érdeklődők egyre több újdonsággal találkozhatnak. A legutóbbi piercing trend a testékszerek legújabb generációjához tartozik, ezért aki szereti a különlegességeket, és érdeklődik a legújabb trendek iránt, az hamarosan biztos microdermal piercing tulajdonossá válik!

A microdermal piercing, más néven dermal anchor egy speciális testékszer, aminek megtervezését az ihlette meg, hogy a szakemberek olyan piercinget szerettek volna megalkotni, amelyet különösebb sebészeti beavatkozás nélkül behelyezhetnek a kliens bőre alá.

Utóbbihoz kapcsolódik a microdermal piercing különlegessége is, hiszen a beavatkozás során a felhasznált ékszer kialakításának köszönhetően szinte bármelyik testrészen elhelyezhető a piercing, ahol rendelkezésre áll a szükséges pár milliméteres vastagságú bőrfelület a csontok felett. A microdermal piercing különálló ékszerként is megállja a helyét, de többnyire csoportosan helyezik el a testékszereket, ezzel is bemutatva különlegességüket, extrémitásukat!

Mivel a microdermal piercingek önmagukban is különlegesek, utókezelésükkor is speciális. A bőrfelszín feletti rész leváltható bármilyen színű, vagy alakú fejre, de ahhoz, hogy cserélhetővé váljon az ékszer, a beavatkozástól számítva legalább egy hónapnak kell eltelnie! Fontos megjegyezni, hogy az erőteljesebb fizikai munkát, sportot a gyógyulás ideje alatt mellőzni kell, ugyanis ellenkező esetben komoly egészségügyi szövődmények is felléphetnek, gyulladások jelentkezhetnek, vagy akár ki is szakadhat az ékszer a bőrből!

Ha szeretne feltűnést kelteni, és a microdermal piercing elkészíttetéséhez tapasztalt piercingest keres, látogasson el a Silver Tattoo Szalonba! További információkat honlapunkon találhat a www.tattoosilver.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-497-5171-es számon vagy írjon e-mailt a tattoosilver@gmail.com címre!